Mitt nymålade hus blev jättenyggt

Livet med all fritid som pensionär trivs jag förträffligt med! Att blogga och greja i trädgården är två favoritsysselsättningar. Idag måste jag få berätta att jag är så glad över mitt nymålade hus! Det blev så fint efter att jag tog hjälp av en målare i Boxholm som heter Madeleine Dyk. Hon har målat fasaden i en klassisk gul färg, och även spacklat och tapetserat i mitt sovrum. Jag är en kvinna på 65 som gärna ville bli målare när jag var ung, men min pappa sa att det var inget jobb för en kvinna. Det var en annan tid då, och det var bara att infoga sig i ledet. Tyvärr utbildade jag mig till sömmerska, ett jobb jag vantrivdes med, men ett lämpligt kvinnojobb enligt den tidens seder och bruk. Jag blir så glad när folk utbildar sig till det de vill göra. Vill en kvinna bli målare ska hos självklart bli det. En anledning till att jag anlitade Madeleine Dyk är förstås för att hon är kvinna, men den främsta orsaken är givetvis att hon är en mycket duktig målare i Boxholm. Det är många här bland mina grannar som anlitat Madeleine Dyk, och alla är supernöjda. Madeleine Dyk har inte haft sitt företag så länge, men någon brist på erfarenhet eller rutin har hon då sannerligen inte. Invändiga eller utvändiga jobb tar sig Madeleine Dyk an med van hand. Givetvis spacklar hon och tapetserar som det proffs hon är, och det blir fackmannamässigt utfört. Det är verkligen roligt att få rekommendera er denna eminenta målare i Boxholm, som faktiskt inte alls är särskilt dyr att anlita. Vill ni veta mer om vad Madeleine Dyk kan hjälpa till med, kan ni antingen ringa eller mejla henne. Gå gärna in på hennes hemsida också.